• English

Netwerk

samen sterk

We werken graag samen met partners die, net zoals wij, hun vak nét even anders benaderen. We stellen ze graag aan u voor:

Merkplaats Amstellanden

De Merkplaats

Een eigenzinnig merkenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de dienstverlening op het terrein van de juridische bescherming van ideeën, tv-formats, merken, auteursrechten, domeinnamen, handelsnamen en modelrechten. We hebben de naam 'de Amstellanden' laten registreren als een gedeponeerd handelsmerk. Op de naam en het gedachtegoed (idee, uitwerking en toepassing) ligt een claim, die juridisch beschermd is door de Merkplaats.

Tusch

Bij Tusch werken ze middelenonafhankelijk aan het antwoord op jouw communicatievraagstuk. Van totaalconcept voor een campagne tot huisstijlontwikkeling, van state-of-the-art website tot motiongraphics film. Tusch werkt voor grotere organisaties en daarnaast voor een veelheid aan mkb organisaties. De website van Amstellanden werd door Tusch gerealiseerd.
Taalblik Amstellanden

Taalblik

Taalblik corrigeert of redigeert uw bestaande teksten. U kent uw bedrijf en uw diensten of producten tenslotte als geen ander, dus wie kan de tekst voor uw website, folder of andere uiting beter schrijven dan uzelf? Alleen…die spelling of woordkeuze wil nog wel eens lastig zijn en daar kan Taalblik u met tekstcorrectie of tekstredactie bij helpen.