• English

Bedrijfseconomisch advies

Soms heb je even advies of ondersteuning nodig

Meestal lopen de zaken prima. Maar soms heb je even advies of ondersteuning nodig. De Amstellanden helpt je dan graag verder.

Advies op maat

Onze adviezen zijn nooit kant-en-klaar maar altijd op maat. Soms vraag je ons om raad, soms geven we je ook ongevraagd advies. Met onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte. Heb je andere vragen of advies nodig? Bel ons op (020) 639 25 79 of mail naar info@amstellanden.nl. Wij zijn er voor je.

Prognose/begroting/liquiditeitenplanning

We werken met een handig online programma waarmee je zelf een ondernemersplan met liquiditeitsbegroting en eindbalansen voor de komende 1 tot 5 jaar kunt opstellen. De leverancier van deze applicatie begeleidt je bij de eerste opzet. Wij helpen je om het af te ronden.

Interim-management

Zit het even tegen? Met freelancers kunnen wij zorgen voor tijdelijke vervanging en/of ondersteuning. Bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid kunnen wij, uiteraard in overleg, zorgen dat je bedrijf blijft draaien (op voorwaarde dat het bedrijf levensvatbaar is).

Financiering en financiële producten

Allereerst: wij leveren geen financiële producten. We kunnen je wel adviseren en begeleiden. Wij rekenen hier alleen ons uurtarief voor Wij zijn onafhankelijk en hebben geen belangen in de aanbieders van financiële producten, zoals leningen, (levens)verzekeringen of hypotheken. Wij mogen nooit provisie aannemen van derden.

Overlijden en testament

Wat gebeurt er met je bedrijf als je plotseling overlijdt? Laat het vastleggen. Wij kunnen je helpen met een protocol en dit laten vastleggen bij de notaris. Natuurlijk overleggen we eerst met jou, je familie en de fiscalist. Eventueel kun je in het stappenplan je accountant als onafhankelijke deskundige aanwijzen om (bijvoorbeeld) vermogensbeheerder te zijn totdat je (eventuele) kinderen een bepaalde leeftijd hebben. Wij kunnen ook, in plaats van de notaris, de executeur van de erfenis zijn. Dat kan alleen als je dat hebt vastgelegd in je testament.