• English
Paul Smit

Paul Smit

directeur, accountant

In mijn werk begeleid ik de financiële informatieprocessen bij de klanten. Dat doe ik om voor mijn klanten uiteindelijk een optimale winstbelastingaangifte te kunnen doen. Tegelijkertijd draag ik zoveel mogelijk kennis over aan mijn klanten en personeel, zodat zij hun administratie en werk zo zelfstandig mogelijk kunnen doen. Daarnaast denk ik mee over de toekomst van hun onderneming. We werken tenslotte niet alleen met cijfers, maar vooral met mensen.

Het leukst aan mijn werk vind ik het luisteren. Zo kom je erachter wat nu echt de vraag van de klant is. Dan kun je eventuele zorgen delen en proberen een oplossing aan te dragen. Tegelijkertijd probeer ik in te spelen op de nieuwste technologische ontwikkelingen. En dat alles in de open, informele sfeer van ons kantoor.

Woon-werkverkeer leg ik het liefst af met mijn trainingsfiets om in conditie te blijven. In mijn vrije tijd pak ik graag de racefiets. Elk jaar ga ik met vrienden een week cols beklimmen in de Franse Alpen. Geen berg te hoog. Regelmatig ga ik naar concerten, vaak klassiek, maar af en toe ook naar Paradiso. Verder geniet ik van het lezen van romans, van speciaalbieren en ook van wijn, liefst uit de Bourgogne.