Meestal lopen de zaken prima. Maar soms heb je even advies of ondersteuning nodig. Amstellanden helpt je dan graag verder. Bijvoorbeeld met een meerjarig ondernemersplan, een liquiditeitsplan of een bedrijfswaardering. Of door begeleiding bij financieringstrajecten. En zitten de zaken écht tegen, dan kunnen we via ons netwerk ook interim-management voor je verzorgen.

Amstellanden weet als geen ander dat de accountant een belangrijke rol vervult als adviseur van jou als ondernemer. We nemen onze verantwoordelijkheid hierin. Niet alleen door een goede en gedegen administratie en rapportering van hetgeen gebeurd is, maar ook door bewust vooruit te kijken, en met je mee te denken. Als accountant leveren we bijvoorbeeld onze bijdrage aan liquiditeitsprognoses en financiële jaarplannen.

Daarnaast verlenen we bedrijfseconomisch en bedrijfskundig advies. Via de accountant en financiële specialisten als het om financiële zaken gaat, en via onze bedrijfskundige mensen als het om businessplannen of ondernemingsplanning gaat. Amstellanden maakt kennis en ervaring op Academisch en Hbo –niveau beschikbaar voor jouw onderneming.

Zo kunnen we een bedrijfswaardering voor je uitvoeren, en een financieringsplan inclusief liquiditeitenplanning voor je opstellen. Indien gewenst begeleiden we ook financieringstrajecten, bijvoorbeeld bij banken, investeerders of subsidieverstrekkers. Vaak zitten aan dergelijke trajecten ook fiscale aspecten, welke we uiteraard ook signaleren en betrekken.

Maar we kunnen meer. Amstellanden gelooft in moderne oplossingen, en biedt via het eigen netwerk ook advies en hulp aan jouw organisatie. Dat kan bijvoorbeeld gaan om personeelszaken en HRM-vraagstukken, interim-management, of om Marketing uitdagingen. Amstellanden garandeert dat beschikbaar gestelde mensen deskundig en bekwaam zijn. Dat betekent dat ze minimaal beschikken over een relevante hogere opleiding (Hbo of Universiteit) en 10 jaar praktijkervaring. In de meeste gevallen hebben onze mensen zelf ook een ondernemersachtergrond, zodat ze je begrijpen en jouw taal spreken.

Contactformulier


    Ik ga akkoord met het privacybeleid

    Al onze diensten