De overheid wordt steeds strakker bij het innen van belastingen. Dat kan lastig zijn voor ondernemers. Dan is fijn om erop te kunnen vertrouwen dat wij altijd van de laatste wijzigingen en regels op de hoogte zijn. Geen verrassingen dus. Vanzelfsprekend regelen wij alle aangiften voor je, zakelijk en privé. Ook verzorgen we eventuele bezwaar- of beroepsschriften en bieden we fiscaal en juridisch advies van hoogste niveau.

De overheid wordt steeds strakker bij het innen van belastingen. Dat betekent dat het voor jou als ondernemer van belang is dat je altijd helemaal ‘bij’ bent. Zo voorkom je een nodeloze en kostenverhogende boete. Amstellanden verzorgt de aangiften digitaal (‘elektronisch’) en bewaakt de termijnen en de reacties. Zo ben jij altijd helemaal bij, en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Bovendien mag je erop vertrouwen dat wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, ook als er iets veranderd in de regelgeving of de procedures. Dat is voor jou weer een zorg minder.

De zakelijke periodieke aangiften als omzetbelasting (OB, oftewel de btw), loonheffing (LH) en vennootschapsbelasting (VPB) verzorgen we altijd in goed overleg. Jij hebt uiteraard het laatste woord. De jaarlijkse vennootschapsbelasting bespreken we op een gedegen wijze, en ook niet in een enkel gesprek. Tegen het einde van ieder jaar bepalen we samen de stand van zaken, zodat we ons op een degelijke en doordachte wijze kunnen voorbereiden op het opstellen van de Jaarrekening voor deponering en voor aangifte bij de Fiscus.

In onze (integrale) visie dient dit altijd goed afgestemd te worden op de privé situatie van jou (en jouw partner). Ook deze aangiften Inkomstenbelasting (IB) verzorgen we dan ook graag met je.

Uiteraard stopt het niet bij het verzorgen van de aangiften. Ook eventuele bezwaar- of beroepsschriften of -procedures kunnen we voor je verzorgen. Onze fiscale adviseurs en juristen zijn ook op dit gebied zeer ervaren en van alle markten thuis. Hierdoor kunnen we ook geschillen begeleiden of fiscale ‘rulings’ (maatwerkafspraken met de belastingdienst) aanvragen en begeleiden.

Contactformulier


    Ik ga akkoord met het privacybeleid

    Al onze diensten