Complexe belastingvraagstukken vragen om een fiscaal specialist. Onze ervaren belastingadviseurs werkten eerder als inspecteur bij de belasting of als fiscalist bij de grote kantoren. Ze zijn als geen ander in staat om al je belasting gerelateerde vragen te beantwoorden en je bij te staan waar nodig. Want fiscale vraagstukken kunnen ook kansen bieden: voor het optimaliseren van je fiscale positie ben je bij Amstellanden aan het juiste adres.

Amstellanden beschikt over een team van deskundige en ervaren belastingadviseurs die je graag helpen bij het regelen van fiscale zaken.

Vaak wordt een belastingadviseur of fiscalist pas ingezet als er iets aan de hand is. Uiteraard moeten die zaken dan ook aangepakt en adequaat opgelost worden. Dat doen we. We verzorgen bezwaar- en beroepsschriften, en begeleiden je bij de procedures. Ook in het geval van een boekenonderzoek staan we je graag bij.

Daarnaast is het verstandig om vooruit te kijken. Om samen met ons na te denken over hoe jouw onderneming fiscaal het beste kan presteren. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse innovatie-regelingen waarvoor je mogelijk in aanmerking komt. Soms kunnen er speciale afspraken met de Belastingdienst gemaakt worden, een zogeheten ‘ruling’ waarmee helderheid naar de toekomst wordt verkregen. Ook is het van belang om zaken over meerdere jaren te beschouwen, zodat er stabiliteit en optimalisatie op het gebied van belastingen ontstaat.

Ook voor internationale kwesties ben je bij ons aan het goede adres. We begeleiden diverse ondernemers bij het verwezenlijken hun internationale ambities. Juist in deze tijd waarin de maatschappelijke kijk op deze zaken aan het veranderen is, is het goed hier door een deskundig oog naar te kijken!

Amstellanden kijkt vooruit, en met een integrale visie. Daarom kijken we ook naar jouw privé-situatie. Het loont bijna altijd om onze specialisten een fiscale optimalisatie van zakelijk en privé te laten maken. Naast de onderneming spelen in de privésfeer vaak nog diverse andere zaken die een belastingtechnische kant kennen, zoals vermogensplanning, successierechten (erfenis), huwelijkse voorwaarden of een familiestatuut. Wij helpen graag.

De belastingadviseurs en fiscalisten van Amstellanden hebben stuk voor stuk de juiste achtergrond en ervaring. Als Inspecteur bij de Belastingdienst, of als deskundige bij één van de grote kantoren. Door deze ervaring kennen ze de oplossingen en de wegen om er te komen als geen ander. Deze kennis en kunde zetten wij graag in ten behoeve van onze klanten.

Contactformulier


    Ik ga akkoord met het privacybeleid

    Al onze diensten