We werken graag voor onze klanten in Amsterdam en omgeving. Maar we beschikken ook over een ruime internationale ervaring. Met deze grensoverschrijdende kennis en kunde helpen we onze klanten graag bij hun internationale ambities. Bijvoorbeeld bij internationale groei, samenwerking, uitbesteding of het besturen van buitenlandse distributie-, inkoop- en productiekanalen.

Onze visie is dat we als accountant dicht bij onze klant willen staan. Letterlijk en figuurlijk. Vandaar dat we ons concentreren op Amsterdam en omgeving. Tegelijk heeft Amsterdam een internationale allure, zodat wij ook heel wat klanten hebben die internationaal ondernemen. Niet alleen Nederlandse ondernemers die in het buitenland handelen, maar ook buitenlandse ondernemingen die hier, in Amsterdam ondernemen. Ons team is hier dan ook op afgestemd. Amstellanden beschikt over ruime ervaring en de juiste kennis om internationale activiteiten te ondersteunen.

We beschikken ook over een goed netwerk van internationale instanties, waaronder uiteraard het Ministerie van Buitenlandse Zaken, om onze klanten optimaal te kunnen helpen. Naast deskundige accountants en fiscalisten, beschikken wij ook over bedrijfskundigen en HRM-specialisten met internationale ervaring.

Onze internationale kennis en ervaring bestaat onder meer uit het opzetten van buitenlandse vestigingen, het inrichten van internationale structuren, het verplaatsen van ondernemingen, het verzorgen in internationale belastingzaken, zowel voor jouw bedrijf als voor jezelf. Bovendien zijn onze fiscalisten zeer goed thuis in de complexe wereld van internationale belastingverdragen. Indien nodig, dan gaan we graag met je mee.

Ook begeleiden we internationaal werkend personeel, bijvoorbeeld met fiscale zaken als een ‘salary split’ of de 30-procents-regeling (30% regeling). Dit doen we via ons Global Mobility Program, waarbij we naast alle administratieve en fiscale zaken ook zorg dagen voor werk- en verblijfsvergunningen, visa, verzekeringen, reiskostenregelingen, en, indien gewenst, ook huisvesting en andere ondersteunende diensten verzorgen.

Contactformulier


    Ik ga akkoord met het privacybeleid

    Al onze diensten