Je kunt altijd rekenen op persoonlijk advies en vakkundige ondersteuning van het team van accountants en belastingadviseurs van Amstellanden. Onze mensen zijn, naast hun vakinhoudelijke kennis, ook geselecteerd op hun achtergrond en ervaring. Veelal beschikken ze zelf ook over een ondernemersachtergrond, zodat ze jouw taal spreken.

Ons team stelt zich graag persoonlijk aan je voor! Het team van Amstellanden bestaat uit goed opgeleide mensen met de juiste praktijkervaring. Veelal hebben onze mensen zelf ook een ondernemersachtergrond, zodat ze jouw taal spreken. Bovendien hebben wij persoonlijk contact en klantgerichtheid hoog in het vaandel. We zijn trots op dit team, hoe we werken, en vooral trots op de klanten voor wie we werken!

Bij Amstellanden werken mensen met een specifiek DNA: klantgericht, deskundig en bekwaam, oplossingsgericht, ervaren met een mix van diverse maatschappelijke, culturele, en beroepsmatige achtergronden, gevoel voor ondernemerschap, en een grote persoonlijke betrokkenheid.

Paul Smit
Paul Smitdirecteur, accountant
In mijn werk begeleid ik de financiële informatieprocessen bij de klanten. Zodat zij een goede en gedegen administratie kunnen voeren, en Amstellanden uiteindelijk een optimale winstbelastingaangifte kan doen. Tegelijkertijd draag ik zoveel mogelijk kennis over aan klanten en personeel, zodat zij hun administratie en werk zo zelfstandig mogelijk kunnen doen. Daarnaast denk ik mee over de toekomst van de klant en de onderneming. We werken tenslotte niet alleen met cijfers, maar vooral met mensen.

Het leukst aan mijn werk vind ik het luisteren naar ondernemers. Zo kom je erachter wat nu de échte vraag is. Dan kun je eventuele zorgen delen en oplossingen aandragen voor onze klanten. Tegelijkertijd zorg ik dat we inspelen op relevante technologische ontwikkelingen. Dat doen we in de open, informele sfeer van ons kantoor.

Woon-werkverkeer leg ik het liefst af met mijn trainingsfiets om in conditie te blijven. In mijn vrije tijd pak ik graag de racefiets. Elk jaar ga ik met vrienden een week cols beklimmen in de Franse Alpen. Geen berg te hoog. Regelmatig ga ik naar concerten, vaak klassiek, maar af en toe ook naar Paradiso. Verder geniet ik van het lezen van romans, van speciaal bier en van mooie wijnen, bij voorkeur uit de Bourgogne.

Eduard Smit
Eduard Smitsenior relatiebeheerder, adviseur
Voldoening in mijn werk vind ik in het professioneel ondersteunen van onze klanten op administratief-, fiscaal- en financieel gebied. Persoonlijke aandacht is daarbij belangrijk. Ik ben voor onze klanten een aanspreekpunt. Ik begeleid en ondersteun ze zodat ze zelf hun administratie kunnen bijhouden, het liefst online. We nemen ondernemers zorg uit handen. Wij verzorgen de jaarrekening, de aangifte inkomstenbelastingen en de controle aangiften omzetbelasting.

Het prettige aan de Amstellanden is dat we een informeel, laagdrempelig kantoor zijn. In die informele sfeer is het fijn werken. En in mijn vrije tijd? Dan ga ik graag mountainbiken of handboogschieten.

Carola Janszen
Carola Janszensalarisadministrateur
Ik ben verantwoordelijk voor de loonadministratie. Elke maand ontvangen we de mutaties van onze klanten, en ik zorg dat deze verwerkt worden op de loonstroken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de aangiftes loonbelasting, het boeken van de loonjournaalposten en onderhoud ik de contacten met Pensioenfondsen en de Belastingdienst.

De sfeer op kantoor is altijd erg gezellig. Ook al hebben we het allemaal erg druk, de sfeer blijft altijd ontspannen en positief. We helpen elkaar daar waar nodig en dat maakt de werksfeer erg prettig.

In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met mijn man en dochter. Verder lees ik graag en houd ik ontzettend van reizen.

Maurice Jongkind
Maurice JongkindAssistent accountant
Bij Amstellanden ben ik Assistent-Accountant. Mijn opleiding accountancy heb ik gecombineerd met een studie in fiscaal recht. Ik werk graag met onze online administratie-pakketten, cloud software van Nederlandse marktleiders. Hierin zie je waar een klein land groot in kan zijn.

Gelukkig zit ik niet alleen op kantoor, maar kom ik ook graag bij mijn klanten op het bedrijf. Het geeft veel voldoening om een klant te kunnen helpen met het inrichten en op orde krijgen van zijn financiële administratie.

Naast mijn werk is mijn grote passie het spelen van elektrisch gitaar en basgitaar en ben ik veel bezig met muziek. Sinds kort getrouwd, en een trotse vader!

Madelon Themans
Madelon ThemansFinancieel Medewerker
Als Financieel Medewerker verwerk ik alle mutaties en tref voorbereidingen voor de rapportages en aangiftes. Ik heb mijn vak in de praktijk geleerd, door jarenlang als zelfstandig ondernemer te werken, weet ik als geen ander wat onze klanten écht nodig hebben.

Wij zijn je Personal Accountant: we staan voor je klaar met advies en ondersteuning. Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn. Dat heb ik van huis uit meegekregen.

Ons kantoor heeft een ‘handen-uit-de-mouwen’ -mentaliteit, wij zijn er voor je! Hierbij voel ik me helemaal thuis.

Mensen omschrijven mij als een communicatief en creatief persoon, met veel doorzettingsvermogen. Ik ben eerlijk, initiatiefrijk, leergierig, verantwoordelijk en zelfstandig, maar kan ook koppig en kritisch zijn. Soms ben ik een echte flapuit!

Rina Out
Rina Out
Amanda McCalman
Amanda McCalman