De loonadministratie kan elke maand veel werk zijn. Wij maken het je graag makkelijk. Zo verzorgen we de maandelijkse loonadministratie, de digitale loonstroken, jaaropgaven, journaalposten en betaalstaten en de maandelijkse elektronische aangifte loonheffing. Meer is uiteraard ook mogelijk, we vertellen je graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

De loonadministratie kan iedere maand (of andere periode) veel werk zijn. Wij maken het je echter graag gemakkelijk. Met onze slimme, digitale systemen nemen we je veel werk uit handen. De systemen zorgen daarbij bovendien voor de juiste koppeling met jouw administratie en met de Belastingdienst, voor de online aangifte van Loonheffing. Zodat er geen gegevens dubbel ingevoerd hoeven te worden, je risico’s op fouten vermijdt en bovendien kosten bespaart.

Amstellanden verzorgt de (in de regel) maandelijkse loonadministratie voor jouw onderneming, inclusief de digitale loonstroken voor het personeel, alsmede de digitale jaaropgaven. We verzorgen ook de elektronische aangifte Loonheffing, stellen de juiste journaalposten op (en boeken deze desgewenst) en leveren de betaalstaten aan. Uiteraard verwerken we hierbij alle goedgekeurde declaraties, vervoers- en onkostenvergoedingen. Indien nodig verzorgen we pro-forma berekeningen voor salarissen (bruto-netto berekeningen en vice versa). Heeft je onderneming recht op speciale fiscale tegemoetkomingen voor personeel, zoals de WBSO, dan helpen we je bij het aanpassen van de administratie en de verwerking in de loonadministratie. Als ondernemer heb je dankzij Amstellanden eigenlijk geen omkijken meer naar de maandelijkse salarisadministratie.

Zelf blijf je daarbij altijd ‘in control’. Via onze slimme online systemen kan je zelf alle personeelsmutaties doorgeven. Daarnaast is het mogelijk een urenregistratiesysteem te koppelen, zodat de gewerkte uren door medewerkers altijd goed geregistreerd zijn en digitaal geaccordeerd worden, voordat ze verwerkt worden in de salarisadministratie en de bedrijfsadministratie.

Ook voor het werken met freelancers of met internationaal personeel ben je bij Amstellanden aan het juiste adres. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om, in het verlengde van de salarisadministratie, aanvullende HR-diensten te leveren.

Neem vrijblijvend contact op om te horen wat we voor jouw situatie kunnen betekenen!

Contactformulier


    Ik ga akkoord met het privacybeleid

    Al onze diensten