Wij werken met handige online systemen die jouw administratie overzichtelijk en veilig maken. Wel zo’n prettige gedachte. Ingewikkeld? Dat valt mee. We leggen je gedegen uit hoe het werkt. Zo hou je altijd overzicht over je administratie. Wij kijken en denken met je mee. Heb je even hulp nodig of kom je er niet uit? Dan zijn we er. Dichtbij en makkelijk geregeld, en bovendien kostenbesparend.

Onze visie is dat je als ondernemer de administratie het beste zelf kan doen. Op deze wijze ben je zelf altijd volledig ‘in control’ omdat je precies weet wat er speelt. De beste manier hiervoor is gelukkig ook de makkelijkste manier. Optimaal geautomatiseerd via de digitale online administratie van Amstellanden. Bovendien zijn flexibiliteit en veiligheid hiermee maximaal geregeld.

Amstellanden werkt met online systemen van Nederlandse marktleiders. Hiermee garanderen we een optimale aansluiting bij jouw onderneming en bij de Nederlandse wet- en regelgeving. Het gebruik van de systemen is eenvoudig, en we leggen je gedegen uit hoe het werkt. Zo houd je altijd overzicht over je administratie. Wij kijken en denken met je mee. Heb je even hulp nodig of kom je er niet uit? Dan zijn we er. Dichtbij en makkelijk geregeld.

Onze systemen zijn makkelijk in gebruik. Zo is het geen enkel probleem om alle facturen digitaal te verwerken. Gewoon even e-mailen, en ze staan in het systeem. Ook een bonnetje invoeren is zo geregeld. Met een makkelijke app scan je de bon met je telefoon, en klaar ben je. Deze voordelen zijn bovendien niet alleen makkelijk, ze zijn ook nog eens kostenbesparend!

Bovendien is onze aanpak slim. We werken constant aan verdere optimalisering, zodat de kas op fouten verder afneemt en dubbel werk voorkomen wordt. De aanpak is daarnaast ook slim omdat we altijd toekomstgericht werken. Zo zijn we de ontwikkelingen altijd een stap voor. We houden nu al rekening met veranderende wet- en regelgeving, maar ook met de veranderende werkwijze van instanties als de Belastingdienst. Wij zijn er klaar voor.

Daarnaast zijn zowel onze administratieve systemen als onze kantoorautomatisering volledig veilig. We werken met ‘best in class’ ICT-beveiliging van de systemen, bestanden en netwerken. Veiliger dan een computer op een eigen locatie. Ook bestanden kwijtraken, bijvoorbeeld door een ICT-probleem, een brand of een inbraak of computer hack, is niet meer aan de orde. Jouw administratie is optimaal beveiligd!

Contactformulier


    Ik ga akkoord met het privacybeleid

    Al onze diensten